نوشته شده توسط : farshad

مهارت#2: تکنیک قدرت شنیداری

08

برای تمرین مهارت شنیداری، مریم نیاز دارد تا به فایلهای صوتی دارای متن گوش دهد یا فیلمهایی به همراه زیر نویس ببیند. هرگاه که او نمی تواند فایل صوتی یا فیلم را به صورت کامل متوجه شود، او باید بارها و بارها به فرایند گوش دادن ادامه دهد.تکرار در تثبیت هر مهارتی بسیار ضروریست. و یادگیری از طریق شنیدن بسیار پروسه مهمی است، زیرا در شرایط واقعی مکالمه با بومی زبانان، نه متن صحبت وجود دارد نه زیرنویس. و شما تنها به وسیله گوشهایتان، باید جملات مخاطب را درک کنید و مکالمه کنید بنابراین ای جی هم بر این امر که با گوشهایتان یاد بگیرید نه با چشمانتان 4 تاکید دارد.
مهارت #3: ایجاد دایره لغات

09

مریم سالهای زیادی به کلاسهای انگلیسی رفته است و او بخوبی می داند لغاتی که او یاد گرفته است با آنچه که یک بومی زبان در زندگی روزمره استفاده می کند، متفاوت است. لذا او نیاز به یادگیری لغات و عبارات پرکاربرد 9 دارد.

تعیین سطح شروع

10

برای اینکه بدانیم آیا در فرایند یادگیری پیشرفتی داشته ایم یا خیر، این بسیار مهم است که به توانایی فعلی خود در هر مهارت توجه کنیم. این کمک خواهد کرد تا همواره با انگیزه باشیم. زیرا باید بدانید سطح فعلیتان چیست و هدف بعدی رسیدن به چه مرحله ای است. اگر هدف شما روان صحبت کردن است، یک فایل ویدوئی یا صوتی 2 تا 5 دقیقه ای برای خود ضبط کنید و سعی کنید چیزی را به زبان انگلیسی توضیح دهید، سعی کنید از هر ضعف خود سندی بجا بگذارید. همینطور می توانید فایل های صوتی خود را در چالش Let’s talk 3 با ما به اشتراک بگزارید تا دیگران به شما گوش داده و اعتماد بنفس شما بالاتر برود.

ایجاد طرح یا برنامه ی هفتگی

image

همانطور که در ابتدای مقاله اشاره کردیم، ارزیابی در هر مرحله بسیار ضروریست. از این رو بهتر است برای خود برنامه های کوتاه مدت، طرح ریزی کنید.
شما باید بر اساس برنامه ماهانه خود یک برنامه هفتگی هم داشته باشید تا به اولویت بندی دقیقی نسبت به آنچه که باید انجام دهید برسید. مثلا از بین 3 اهداف جزئی، مهمترین هدف را در راس قرار دهید و برای انجام آن برنامه بریزید. مثلا اگر سه هدف شما، تقویت لیسنینگ، رایتینگ، بالابردن دایره واژگان است ؛ باید دید کدامیک برای شما اهمیت زیادی دارد. اگر لیسنینگ در اولویت است ، باید براساس میزان زمان روزانه ای که به انگلیسی اختصاص میدهید، بیشترین درصد از زمانتان را به تقویت این مهارت اختصاص دهید.
به عنوان مثال می توانید بر اساس طرح ذیل عمل کنید:

• 40 درصد از کل زمان اختصاصی برای یادگیری زبان به تقویت مهارت اصلی اختصاص دهید
• 30 درصد مهارت دوم
• 20 درصد مهارت سوم
• 10 درصد گرامر

فعالیتهای خود را به صورت کاملا واضح با ذکر نام فعالیت و زمانی که صرف آن خواهید کرد در یک تقویم وارد کنید ، گاهی میتوانید فعالیتی داشته باشید که چندین مهارت را همزمان تقویت می کند.

هر هفته فقط یک نکته گرامری را مطالعه کنید. یادگیری گرامر 6 قطعا تاثیر مستقیم در روان صحبت کردن یا قدرت شنیداری ندارد اما مهم است که بتدریج نکات گرامری را یاد گرفت تا به زیباتر صحبت کردن ما در قالب صحیح کمک کند.

ارزیابی هفتگی نتایج

11

پس از گذشت یک ماه از انجام تمارین و فعالیتهای مورد نیاز در جهت کمک به بهبود مهارتهای خاص، اکنون زمان سنجش نتایج می باشد. درس یا فعالیتهای مشابه که در آغاز ماه برای ارزیابی سطح شروع تان انجام دادید را دوباره انجام دهید. اگر ویدئو یا فایل صوتی برای سنجش میزان روان بودن صحبت کردنتان ضبط کرده اید، نیاز به ضبط مجدد در مورد همان موضوع دارید. اکنون هر دو فایل ویدیویی یا صوتی را با هم مقایسه کنید تا پیشرفت خود را محک بزنید.
برهمین اساس مهم است که در ابتدای هر پروسه از یادگیری ، سطح فعلی خود را در هر مهارتی که قصد یادگیری آن را دارید یادداشت نمایید و سپس پس از طی زمان یک ماه پس از آن، به ارزیابی خود در طول یک ماه بپردازید . با این ارزیابی شما بهتر خواهید دانست که آیا روش و منابعی که انتخاب کردید مناسب بوده یا خیر؟ و اگر پیشرفت خوبی داشته باشید باعث انرژی و انگیزه بیشتر در شما خواهد شد تا مسیر را برای رسیدن به هدف نهاییتان ادامه دهید.

برنامه ریزی برای ماه بعد

image

پس از آنکه به ارزیابی خود اقدام کردید و شاهد پیشرفت های خود بودید، به شناخت خوبی در این زمینه که کدام فعالیت برایتان سودمند بوده و کدام خیر، می رسید و می توانید برای ماه بعد به برنامه ریزی بهتری دست یابید.



:: بازدید از این مطلب : 6
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 15 دی 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : farshad

برنامه ریزی گامی بسیار بلند برای پیشرفت با سرعت نور است. با برنامه ریزی میتوانید پیشرفت خود را ارزیابی کنید، به خود انگیزه داده و از روند یادگیری خود لذت ببرید. در این مقاله شما با شیوه ی درست برنامه ریزی آشنا خواهید شد.
برای هر یک از زبان آموزان پیش آمده که گاهی در مسیر یادگیری با ترافیک اهداف و برنامه های مهم زندگی، مواجه می شوند، که باید برای رسیدن به هر یک از آنها سخت تلاش کنند؛ اما با توجه به اینکه برای زبان آموز، استمرار و تعهد در یادگیری زبان بسیار ضروریست لذا این مساله مستلزم یک استراتژی جدید در شیوه مطالعه است. اینکه چگونه می توان برنامه 2 ای را پیاده کرد که با صرف زمان کم، بهترین بهره را برد.
شاید شما هم این تجربه تلخ را داشته اید که گاهی با یک شیب یکنواخت در حال حرکت هستید و ناگاه برایتان این سوال پیش می آید که آیا من همچنان باید با همین شیوه ادامه دهم یا خیر؟، و اینکه چه زمانی نتیجه تلاشهای خود را می توانم مشاهده کنمو… و این قبیل سوالات یک حس دلسردی و بی انگیزگی 1 بزرگی ایجاد خواهد کرد. البته این صحبت با مساله پلاتو 3 کاملا فرق دارد. زیرا من در تجربه اخیر خود، متوجه شده ام که این شیوه برنامه ریزی که با خود بگویم، ابتدا این دوره را تمام کنم و بعد ببینم آیا نتیجه ای گرفته ام یا خیر ، کاملا اشتباه است. زیرا در مسیر یادگیری بسیار مهم است که برای هر میزان مطالعه و در هر سطحی از یادگیری مدام در حال ارزیابی خود باشید.
اما اینکه چگونه این ارزیابی ها باید انجام شود، بهتر است با ما در سفری کوتاه در این زمینه، همراه باشید.

1
چگونه می توان یک برنامه مطالعه ی انگلیسی برای یادگیری بیرون از کلاس ایجاد کرد؟

انتخاب هدف

02

همه ما می دانیم برای تنظیم یک برنامه موثر در جهت بهتر انجام دادن کاری، باید ابتدا دقیق بدانیم که اهدافمان چیست؟ خب بدیهی است اینکه بخواهیم بگوییم: هدفم یادگیری زبان انگلیسی است، هدف بسیار کلی و غیر قابل اندازه گیری است. زیرا هر هدف کلی متشکل از اهداف جزئی است و تا شما به جزئیات هر امری توجه نکنید، نمی توانید به بهره وری کامل نسبت بدان دست یابید. بنابراین قدم اول این است که هر هدف کلی را به اهداف کوچک تقسیم کنید و سپس لیست مورد نظر را جلوی خود گذاشته و از بین آنها تنها یک تا حداکثر سه مورد را انتخاب کنید و فقط روی همان سه مورد متمرکز شوید ، تا بعدها فرآیند ارزیابی شما آسان شود. در خصوص زبان انگلیسی اهداف زیادی مد نظر هست چرا که چندین مهارت را شامل می شود، بنابر این بهتر است با طرح یک سؤال، بحث را دقیقتر پیش ببریم .

شما نیاز به تقویت کدام مهارت دارید؟

03

زمانی که شما تصمیم میگیرید به تنهایی شروع به مطالعه زبان انگلیسی کنید، این می تواند بسیار چالش برانگیز 1 باشد تا بدانیم بر چه چیزی تمرکز کنیم که به ادامه تقویت آن مهارت کمک کند. اما قبل اقدام به طرح ریزی هر برنامه ای، بسیار مهم است که استایل یادگیری خود را بشناسید تا بهره وری شما بالا رود. اکنون این مقاله به مانند یک راهنما به شما کمک خواهد کرد تا بتوانید مهارتهایی که نیاز به تقویت دارید را سازماندهی و اولویت بندی کنید
به گونه ای که فرایند یادگیری شما را بسیار سریعتر خواهد کرد نسبت به زمانی که در کلاس به یادگیری مشغول می شوید.پ



:: بازدید از این مطلب : 20
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 15 دی 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : farshad

بدیهی است تقویت همه­ ی مهارتها در یک زمان کار بسیار دشواری هست. اما شما می توانید با این طرح مطالعاتی بر تقویت سه مهارت تمرکز کنید و با ادامه ی این پروسه، سایر مهارتهای دیگر نیز تقویت خواهد شد.
اما از جمله اهداف جزئی در مسیر یادگیری زبان عبارتند از:

    تقویت مهارت شنیداری
    بالابردن دایره واژگان
    تقویت مهارت نوشتاری
    تمرین تلفظ همانند بومی زبان
    سلیس و روان صحبت کردن
    بالابردن سرعت گفتاری
    و …

04

اجازه دهید در قالب مثال بیان کنیم. مریم قصد دارد، اعتماد بنفس بیشتری به هنگام برقراری ارتباط در محیط کارش داشته باشد زیرا او گاهی، مجبور است با مشتریان خود که انگلیسی زبان هستند، تلفنی صحبت کند بنابراین او تصمیم دارد در زمان یک ماه با یک طرح مطالعاتی سه مهارت زیر را تقویت کند.

    صحبت کردن سلیس و روان
    بالابردن سطح شنیداری
    کاربردی کردن لغات جدید

در این طرح مطالعاتی مریم به عنوان فردی در نظر گرفته شده است که دارای سطح متوسط است، آیا این بحث مختص این شرایط است؟ قطعا خیر. چرا که در هر سطحی که باشید، نیاز به ارتقای همه مهارتها احساس می شود. حتی اگر در شروع مسیر یادگیری زبان قرار دارید، دارای هدفی مشترک،همچون استفاده بهینه از زمان 1 و بازدهی مناسب، خواهید بود. برای مثال برای تقویت مهارت گفتاری در هر سطحی، نیاز به مصالح پایه ای تحت عنوان لغت وجود دارد و تنها تفاوت، در میزان فراگیری آن می باشد. قطعا کسی که در شروع مسیر قرار دارد باید با هر آنچه که می آموزد، حتی به اندازه یک گفتگوی کوتاه چند جمله ای خود را محک بزند. پس مخاطب ما، همه زبان آموزان با هر سطحی از یادگیری می باشند.
یافتن تکنیکها

05

حال که می دانید کدام مهارتها نیاز به تقویت دارند، شما نیاز به تکنیکهایی دارید که به توسعه و استفاده مهارتها کمک کند. در ایده های استفاده از هر مهارت، خلاق باشید.مثلا برای بالا بردن دایره لغات باید بدانید کدام روش 1 مناسب شماست. آیا فردی بصری هست یا شنیداری ؟ آیا در یک داستان لغت را بهتر یاد میگیرید یا در یک فیلم؟ بنابراین باید روشی را انتخاب کنید که بیشترین بازدهی را برای شما داشته باشد. زیرا زبان آموزان متاسفانه اغلب درگیر مقایسه خود با دیگران می شوند و فکر میکنند روش های دیگران 100درصد برای آنها مناسب است، در صورتی که اینگونه نیست. به عنوان مثال برای تقویت فکر کردن به زبان انگلیسی، برای یکی ممکن است پاسخ به سوالات انگلیسی برگرفته از داستان ها مفید باشد و برای دیگری این روش کسل آور باشد. یکی علاقه به محتواهای خنده دار دارد و دیگری به منابع علمی علاقه مند است. پس سعی کنید منابع و روشی را دنبال کنید که از آن حداکثر بهره را میبرید. بر این اساس در ادامه یک طرح مطالعاتی پیشنهاد می شود که بر اساس علایق و توانایی هر فرد ممکن است، تغییر کند.

مهارت# 1: استراتژی و فعالیت های روان صحبت کردن:

07

مریم نیاز به یافتن یک تکنیک یا فعالیتی دارد تا به روان صحبت کردن 1 او کمک کند. او حتی قادر است به خوبی بنویسد اما نمی تواند بدون مکث و فکر کردن، صحبت کند. او تصمیم دارد تا در این راستا تلاش کند، بنابراین تکنیکی که پیشنهاد می شود این است که او یک داستان، فیلم یا فایل صوتی برای مطالعه پیدا کند و سپس سعی کند با صدای بلند در مورد آن صحبت کند، یا به صورت پرسش و پاسخ در بیاورد. کلید صحبت کردن به صورت روان این است که پاسخهای خود را حداقل سه بار تکرار کند. حال اگر مریم، علاقه به دیدن فیلم 2 دارد، او باید ویدئو را به بخشهایی تقسیم کند و پس از هر بار دیدن، سعی کند تا آنچه که در ویدئو مشاهده کرده است را حداقل سه بار بازگویی کند. آنچه که در ارتقای مهارت گفتاری بسیار مهم است، توجه به این موضوع است که باید استرس خود را در هنگام مکالمه از بین ببرید. 1



:: بازدید از این مطلب : 5
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 15 دی 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : farshad

وقتی پنج سال پیش به شهر بوینس‌آیرس رفتم، حتی نمی‌توانستم در یک رستوران محلی، سفارش غذا بدهم. ولی دو سال بعد، چنان در آموختن زبان پیشرفت کردم که با نهایت خونسردی مکانیسم‌های دستور زبان روسی را به دوست گواتمالایی‌ام به زبان خودش (که اسپانیایی است)، درس می‌دادم. حالا زبان‌های اسپانیایی و پرتغالیِ برزیلی را خیلی سَلیس و روان صحبت می‌کنم، درحالی‌که دیگر به‌خوبیِ گذشته نمی‌توانم به زبان‌ مادری خودم حرف بزنم. البته من نمی‌خواهم به شما درِ باغ سبزی را نشان بدهم و بگویم مثل آب خوردن، می‌توان زبان خارجی یاد گرفت، چون بالاخره یادگیری زبان بدون ساعت‌های فراوان مطالعه‌ و تمرین اتفاق نمی‌افتد. اما حداقل می‌توانم راه‌های میان‌بُری را که بنا به تجربه‌‌ی سال‌ها یادگیریِ زبان کسب کرده‌ام، با شما در میان بگذارم. در این مقاله با ۲۲ نکته که برای یادگیری یک زبان خارجی به شما کمک می‌کند، آشنا می‌شوید.
. مکالمه، مکالمه، مکالمه

اگر راز یا ترفندی برای یادگیری زبان وجود داشته باشد، آن راز قطعا همین مکالمه است، آن هم مکالمه‌ای که با ساعت‌ها و ساعت‌ها تلاشِ ناشیانه و طاقت‌فرسا در گفت‌وگو با افرادی که در آن زبان، خیلی بهتر از شما تسلط دارند،‌ حاصل می‌شود. یک‌ساعت مکالمه (با تصحیح غلط‌ها و رجوع به دیکشنری) به اندازه‌ی پنج‌ ساعت کلاس زبان و ده‌ ساعت مطالعه‌ی شخصیِ زبان می‌ارزد.

Amplify

چند دلیل برای این امر می‌توان ذکر کرد. اولین دلیل، انگیزه است. هر قدر هم کتاب راهنمای آموزشِ زبان‌تان عالی باشد، شما با مکالمه و تعامل با شخصی واقعی که روبه‌روی‌تان ایستاده است، خیلی بیشتر از هر کتاب‌ یا برنامه‌ی صوتی دیگری روی رایانه‌تان، می‌توانید دانش و انگیزه کسب کنید.

دلیل دوم این است که زبان حفظ‌کردنی نیست، بلکه نیاز به پردازش دارد. تجربه نشان داده است که دو یا سه‌بار، به کارگیری لغات در مکالمه، خیلی بیشتر از زُل زدن به کتاب لغت یا فلش‌کارت‌ و حفظ کردن صدباره‌ی آنها می‌ارزد.

علت باید این باشد که مغز ما برای خاطراتی که شامل تجربه‌های واقعیِ انسانی و اجتماعی هستند و عواطف‌مان نیز با آنها پیوندی دارند، اولویت بیشتری قائل می‌شود. به عنوان مثال، اگر در دیکشنری به دنبال معنی فعل to complain بگردیم و آن را حین مکالمه با دوست جدیدی در جمله‌ای به کار ببریم، به احتمال قوی، همیشه آن لغت را به دلیلِ یادآوریِ دوست جدید خود و مکالمه‌ای که با وی داشتیم، بهتر به‌خاطر می‌آوریم. در حالی‌ که اگر مغز خود را با مطالعه‌ی بیست‌ باره‌ی هر لغتِ فلش‌کارت‌ها خسته کنیم، شاید بالاخره آن را حفظ کنیم، ولی از آنجایی که آن را عملا در جمله یا مکالمه‌ای به کار نبرده‌ایم، احتمالا بعد از مدتی فراموشش می‌کنیم.
۲. شدت و فشردگی مطالعه، از طولِ زمان مطالعه‌ ارزشمندتر است

منظور این است که مطالعه‌ی زبان به صورت چهارساعت در روز برای دوهفته، خیلی بیشتر از مطالعه‌ی روزی یک ساعت برای دو ماه فایده دارد. به همین دلیل است که بسیاری از افراد وقتی به آموزشگاه‌های زبان می‌روند، بسیاری از مطالب آموزشی را بعد از مدتی فراموش می‌کنند، چون آنها تنها ۳ تا ۴ ساعت در هفته را به یادگیری زبان اختصاص می‌دهند و اغلب کلاس‌ها با فاصله‌های چند روزه برگزار می‌شوند.

یادگیری زبان مستلزم تکرار، رجوع پیاپی به مطالب آموزشی، تعهد و پشتکار مداوم است. به‌جای اینکه دوره‌ای چندین‌ماهه یا حتی چندساله را برای آموزش نصف‌و‌نیمه و مطالعه‌ی غیرمفید در نظر بگیرید، بهتراست که زمان مشخصی را در زندگی‌تان (حتی اگر تنها یک یا دوبار در هفته باشد) تعیین کنید و به زبان اختصاص دهید و در آن زمان نیز ۱۰۰ درصدِ تمرکز و تلاش خود را وقف هدف‌تان کنید.



:: بازدید از این مطلب : 5
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 13 دی 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : farshad

. کلاس‌های زبان نسبت به صَرف‌ وقت و هزینه‌‌‌شان ناکارآمد هستند

با احتساب همه‌ی موارد، شما نسبت به وقت و تلاشی که در کلاس‌های گروهی هزینه می‌کنید، چندان سودی به دست نمی‌آورید. این کار دو اشکال دارد. اولاً اینکه آموزش زبان در آموزشگاه با سرعت یادگیریِ کندترین دانشجوی کلاس‌تان پیشرفت می‌کند. دوماً اینکه یادگیری زبان، فرآیندی نسبتا شخصی است، به‌طوری که همه‌ی افراد ذاتا بعضی لغات و مباحث آموزشی را راحت‌تر از دیگران یاد می‌گیرند، به همین خاطر، قرار نیست که نیازهای شخصی هر کدام از زبان‌آموزان در کلاس و در زمانِ مناسب، رسیدگی شود.

به عنوان مثال، وقتی در کلاس زبان روسی شرکت کردم متوجه شدم در یادگیری زبان روسی صَرف افعال برای آنهایی که به زبان اسپانیایی آشنایی دارند، راحت‌تر است، ولی یک انگلیسی‌زبان دیرتر می‌تواند با این جنبه‌ی زبان روسی آشنا شود. من که با زبان اسپانیایی آشنایی داشتم مجبور بودم صبر کنم که همکلاسی انگلیسی زبانم هم آنها را یاد بگیرد. همچنین یادگیریِ حالت‌های اسم در زبان روسی که از سخت‌ترین جنبه‌های آن است، برای یک آلمانی‌زبان راحت‌تر است، زیرا معادل این نوع دستور زبان را در زبان خود به نحوی دیگر دارد. به این ‌ترتیب، از آنجا که سرعت یادگیریِ دانشجویان با هم تفاوت دارد، هرچه کلاس بزرگ‌تر باشد، بهره‌وریِ یادگیری نیز کاهش می‌یابد.
۴. با ۱۰۰ لغت پرکاربرد شروع کنید

همه‌ی لغات مثل هم نیستند. سرمایه‌گذاری روی بعضی لغات بازده بیشتری دارد. به عنوان نمونه، افرادی که با نرم‌افزار Rosetta Stone کار می‌کنند (که اصلا توصیه نمی‌شود!) بعد از ماه‌ها متوجه‌ می‌شوند که حتی از عهده‌‌ی ساده‌ترین مکالمات زبان نیز برنمی‌آیند، چون اغلب لغاتی که یاد می‌گیرند شامل ظروف و وسایل آشپزخانه، روابط فامیلی، پوشاک و اتاق‌های خانه است. اگر کسی از چنین افرادی بپرسد که کجای شهر زندگی می‌کنند، اصلا نمی‌دانند در جواب چه باید بگویند.

با ۱۰۰ لغت پرکاربرد شروع کنید و سپس با آنها جملاتی را بسازید و مرتبا این کار را تکرار کنید. به‌اندازه‌ی نیازتان دستور زبان را نیز یاد بگیرید تا قادر به انجام این کار باشید. آنقدر باید این کار را انجام دهید تا با همه‌ی ۱۰۰ لغت، راحت بتوانید جمله بسازید.
۵. یک دیکشنری جیبی، همراه خود داشته باشید

یادگیری آنلاین زبان خارجی

این کار خیلی بیشتر از اینکه انتظارش را داشته باشید، سودمند است، مثلا اگر در کشوری اسپانیایی­‌زبان حضور دارید، همیشه از اپلیکیشن دیکشنری اسپانیایی خود استفاده کنید. به محض اینکه دیکشنری را دانلود کنید، تفاوت را به چشم خواهید دید. اپلیکیشن دیکشنری، خیلی از کتاب جیبی آن بهتر است، چون در عرضِ دو ثانیه، می‌توانید معنی لغت موردنظرتان را پیدا کنید. از آنجا که لغات جدید دیکشنری را در جملات خود به‌کار می‌برید، این کلمات تازه به احتمال قوی در حافظه­‌تان، باقی خواهند ماند. با ابزاری به این سادگی می‌توانید توانایی مکالمه و تعامل با دیگران را خیلی راحت کسب کنید.
۶. در ذهن خود تمرین کنید

استفاده‌ی دیگر دیکشنری‌تان این است که شما می‌توانید با استفاده از لغات جدیدی که یاد گرفته‌اید، بدون نیاز به همراهی با فرد دیگری در ذهن خود در مورد اتفاقاتی که در طول روز برایتان افتاده فکر کنید. سعی کنید تا جای ممکن با خودتان به زبان تازه،‌ فکر کنید. همه‌ی ما معمولا به زبان مادری در ذهن‌مان با خود حرف می‌زنیم، ولی می‌توان با تمرین به حدی برسیم که جملاتی را به زبان دیگری بسازیم و در ذهن خود مکالماتی را خلق کنیم. در واقع، وقتی که مکالمه‌ای که در ذهن مجسم کرده‌ایم برایمان پیش می‌آید، خیلی راحت‌تر از پس آن برمی‌آییم. به عنوان مثال شما می‌توانید مکالمه‌ای را در مورد موضوعی که احتمالا با آن مواجه خواهید بود را برای خود تصور و تمرین کنید. مثلا می‌توانید مکالمات ذهنی‌تان‌ را با توصیف کار یا بیانِ دلایل سفرتان به کشور دیگر شروع کنید. خواه ناخواه باید چنین سوالاتی را در واقعیت هم پاسخ دهید، پس چه بهتر که برای آنها آماده باشید.
۷. احتمالا چیزهای احمقانه‌ی زیادی خواهید گفت

این را بپذیرید و با آن کنار بیایید. وقتی که تازه شروع به آموختن زبان جدیدی می‌کنید، احتمالا ناخواسته، پرت‌و‌پلاهای زیادی را خواهید گفت که البته طبیعی است. به‌کار بردن کلمات و جملاتی که نسبت به آنها تسلط ندارید، بدون اینکه خودتان بخواهید موجب می‌شود که خنده‌دار، بی‌ادب یا حتی بی‌حیا جلوه کنید! ولی این چیزها هم در یادگیری وجود دارد و باید با آنها کنار آمد



:: بازدید از این مطلب : 13
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 13 دی 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : farshad

 یادگیری-زبان-انگلیسی--نکته-3
در انگلیسی غرق شوید!

از هر موقعتی برای گوش دادن به انگلیسی استفاده کنید: آهنگ، فیلم، سخنرانی، اخبار، برنامه مستند و غیره. باید تا می توانید خود را درگیر زبان انگلیسی کنید. اگر به موسیقی علاقمند هستید، سعی کنید متن آهنگ ها مورد علاقه تان را پیدا کنید و با حفظ کردنش، وقتی به آهنگ گوش می کنید به همراه خواننده زیر لب (یا بلند!) آهنگ را همخوانی کنید. اگر به قول معروف فیلم باز هستید، کافی است قسمت هایی از فیلم مورد علاقه تان را جدا کنید (مثلاً ۳ دقیقه) و سعی کنید دیالوگ ها را تا حد امکان حفظ کنید و همراه با بازیگران بگویید. خلاصه، همانطور که گفتم باید خود را در زبان انگلیسی غرق کنید.

در زبان غرق شوید!

یک از کارهایی که من وقتی تازه یادگیری زبان انگلیسی را شروع کرده بودم این بود که کل یک فیلم را به فایل mp3 تبدیل می کردم وبارها به این نسخه صوتی فیلم در مسیر ها (در تاکسی و اتوبوس) گوش می دادم. در آن زمان در دانشگاه گیلان تحصیل می کردم و درب اصلی دانشگاه از خوابگاه ما در حدود ۱۸۰۰ متر فاصله داشت. خیلی وقت ها من به جای اینکه این مسیر را با اتوبوس سرویس دانشگاه بروم، پیاده قدم می زدم تا بتوانم در مسیر زیبای داخل دانشگاه به فیلم های مورد علاقه ام گوش کنم! البته بعد از مدتی تصمیم گرفتم برای جذاب تر شدن کار، فیلم ها را قبل از اینکه ببینم تبدیل به mp3 کنم و بعد از چندین بار گوش کردن به آنها، نسخه ویدیویی آنها را تماشا کنم. این کار علاوه بر تقویت لیسنینگ باعث تقویت قدرت تخیل هم میشد. چون در برخی فیلم ها صحنه هایی هست که مهمترین اتفاق های فیلم بدون هیچ دیالوگی و فقط با یک موسیقی متن رخ می دهند!(به عنوان مثال در فیلم Siege وقتی دومین اتوبوس منفجر می شود و بدون دید خود صحنه انفجار نمی توانید بفهمید چه کسی مرد و چه کسی زنده ماند!) من قدرت مهارت Listening خودم را مدیون همین خلاقیت ها میدانم.

گوش کردن به سخنرانی ها هم یکی دیگر از راه های گنجاندن زبان انگلیسی در زندگی روزمره و در نتیجه سرعت بخشیدن به یادگیری زبان انگلیسی است. شما می توانید به آسانی سخنرانی های مختلفی را با لهجه دلخواهتان از اینترنت بطور رایگان دانلود کنید و با گوش کردن به آنها میزان ساعاتی که در طول روز درگیر زبان انگلیسی هستید را افزایش دهید. متن بسیاری از این سخنرانی ها هم در اینترنت موجود است و می توانید از آنها برای چک کردن کار خود استفاده کنید. یکی از وبسایت هایی که پر است از سخنرانی های خوب، وبسایت TED است. در این وبسایت شما می توانید سخنرانی های مختلفی در زمینه های مختلف به صورت صوتی (mp3) و تصویری (mp4) به همراه متن کامل هر یک دانلود کنید.
حتما بخوانید:  کاربرد used to و ساختارهای آن

یادگیری-زبان-انگلیسی--نکته-4
صدای خودتان را ضبط کنید!

عموماً خیلی ها دوست ندارند به صدای ضبط شده خودشان گوش کنند! اما یکی دیگر از کارهایی که می توانید برای سرعت بخشیدن به فرآیند یادگیری زبان انگلیسی خود انجام دهید این است که با خودتان حرف بزنید و صدایتان را ضبط کنید. گوش کردن به صدای ضبط شده می تواند نقاط ضعف و قوت شما را آشکار کند. کاری که باید انجام دهید این است که موضوعی برای خود انتخاب کنید و در موردش چند دقیقه ای حرف بزنید و حرفهایتان را ضبط کنید. سپس به فایل ضبط شده گوش کنید و ایرادهایتان را مشخص کرده و سعی می کنید آنها را برطرف کنید. بعد یک بار دیگر صدای خودتان را ضبط کرده و همین روند را تا جایی ادامه  دهید که احساس کنید ایرادهای مدنظرتان برطرف شده اند. اگر برنامه ای جدی برای یادگیری زبان انگلیسی دارید، صدایتان را ضبط کنید و از پیشرفت خیره کننده خودتان لذت ببرید.



:: بازدید از این مطلب : 6
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 13 دی 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : farshad

یادگیری زبان انگلیسی -نکته 1
مثل یک کودک یاد بگیرید!

پروسه درست یادگیری زبان روشی است که کودکان بطور غریزی (و یا از روی اجبار!) در پیش می گیرند. کودکان ابتدا به دقت به محیط اطراف گوش می کنند (Listening) و پس از مدتی شروع می کنند به استفاده کردن و تقلید ساختار هایی که شنیده اند و حرف می زنند (Speaking) و بعد از مدتی یاد می گیرند چطور بخوانند (Reading) و بنویسند (Writing). اگر شما می توانید این نوشته را بخوانید، پس یک کودک نیستید و بنابراین باید بطور آگاهانه این کار را انجام بدهید. علاوه بر این، کودکان از یادگیری زبان لذت می برند و وقتی جمله ای را یاد می گیرند آن را انقدر تکرار می کنند که انگار این تکرار برایشان شیرین است. حتماً دیده اید چطور یک کودک با اشتیاق یک کارتون را برای بار چندم تماشا می کند و هنوز همان اشتیاق بار اول (اگر بیشتر نباشد) را دارد. استراتژی ذاتی کودکان در یادگیری این است که برای آموختن یک چیز باید هر چقدر که لازم است آن را تکرار کرد. شاید باورش سخت باشد، اما تحقیقات نشان می دهد چیزی که باعث می شود یک کارتون در بار بیستم هنوز برای یک کودک ۲ ساله جذاب باشد بخش هایی است که تا بار نوزدهم برایش مفهوم نبوده! پس، شما هم اگر مایلید درست زبان انگلیسی را یاد بگیرید، باید تکرار کنید. از تکرار قسمت هایی از دیالوگ های یک فیلم گرفته تا تکرار مثالی از یک کلمه که به نظرتان جالب رسیده. پس یادتان باشد: تکرار، ساده ترین راز یادگیری زبان انگلیسی و در کل هر زبانی است.

یادگیری-زبان-انگلیسی--نکته-2
از اشتباه کردن نترسید!

یکی دیگر از ویژگی هایی که باعث می شود کودکان با بازده بیشتری زبان یاد بگیرند همین نترسیدن از اشتباه کردن است. کودکان نه تنها از اشتباه کردن نمی ترسند، بلکه تا مدتها درک درستی از مفهوم اشتباه ندارند و این باعث می شود بدون ترس آنچه را که یاد می گیرند و فکر می کنند درست است به زبان بیاورند و بنابراین شانس بیشتری برای اصلاح شدن اشتباهاتشان توسط اطرافیان خواهند داشت. در بزرگسالان اما ماجرا کاملاً برعکس است و تجربه چندین ساله من در تدریس زبان انگلیسی نشان می دهد که این مشکل تنها در افراد مبتدی وجود ندارد و حتی در سطوح بالاتر چون زبان آموزان فکر می کنند دیگران انتظار بیشتری از آنها دارند موضوع جدی تر هم هست. به هر حال چه در سطوح مبتدی و چه در سطوح پیشرفته، ترس مهمترین عامل بازدارنده در یادگیری زبان انگلیسی است.

I love mistakes

خیلی رک و خودمانی بگویم، این ترس در واقع چیزی نیست جز ترس از “خنگ بنظر رسیدن” در جمع! ترس از ضایع شدن (یا هر نوع نوشتاری که دوست دارید برای این اصطلاح عامیانه استفاده کنید). شاید پیش خود بخندید، اما حتماً شما هم قربانی این ترس شده اسد. مثلاً زمانی که در کلاس سوالی برایتان پیش آمده و فقط چون احساس می کردید سوالتان احمقانه و خیلی پیش پا افتاده باشد، رویتان نشده در کلاس جلوی سایر همکلاسیهایتان آن را مطرح کنید. همین ترس کوچک قطعاً یادگیری زبان شما را به شدت فلج خواهد کرد و شما هرگز لذتی که باید از آموختن یک زبان دوم می بردید را تجربه نخواهید کرد. در عوض، اگر نترسید و اشتباه کنید، از اشتباهاتان درس بگیرید و سعی کنید آنها را تکرار نکنید، تازه می فهمید یادگیری زبان یعنی چه. دقت کنید، من گفتم سعی کنید اشتباهاتتان را تکرار کنید. یعنی حتی نباید از تکرار اشتباه هم بترسید. پس، دفعه دیگری که از خودتان می پرسید ” چرا یادگیری زبان انگلیسی برای من اینقدر کند پیش میره “، کافیست از خود بپرسید: “من میترسم اشتباه کنم یا نه؟!” اگر جواب بله باشد، باید هرچه سریعتر این دیدگاه خودتان را اصلاح کرده و (باز به زبان عامیانه) عشق اشتباه کردن باشید!



:: بازدید از این مطلب : 30
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 13 دی 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : farshad

امروز قصد دارم در مورد ۱۰ تا از مهمترین کارهایی که یک زبان آموز باید برای یادگیری زبان انگلیسی انجام بدهد صحبت کنم. البته به خاطر جلوگیری از طولانی شدن بحث، این نکات را در دو قسمت منتشر می کنم که امروز با نکات کلیدی ۱ تا ۴ و در قسمت دوم با نکات کلیدی ۵ تا ۱۰ آشنا خواهید شد.

یادگیری زبان انگلیسی یکی از بزرگترین مشغله های افراد تحصیل کرده در دنیای امروز و به ویژه در ایران است. زبان انگلیسی به عنوان یک زبان بین المللی کلید موفقیت در خیلی از موقعیت های شغلی و تحصیلی به حساب  می آید.  قبل از اینکه به سراغ نکات کلیدی یادگیری زبان انگلیسی برویم، بهتر است یه یک سوال پاسخ داده شود:
چرا باید یک زبان خارجی یادگرفت؟

دلایل مختلفی برای این کار وجود دارد و با توجه به میزان قدرت دلایل شما، انگیزه تان برای یادگیری زبان مدنظرتان متفاوت خواهد بود و از این رو اینکه بدانید هدفتان از یادگیری زبان خارجی چیست بسیار حائز اهمیت است. هرچه انگیزه شما بیشتر باشد، مطمئناً یادگیری آن زبان برایتان ساده تر می شود. دلیل شما می تواند تحصیلی، شغلی، خانوادگی (مثلاً کسی که اصلیتش روس است و در آمریکا به دنیا آمده و بزرگ شده و دوست دارد زبان مادری اش را خوب یاد بگیرد) سیاسی و … باشد.

یادگیری زبان انگلیسی - زبان خارجی

دانستن یک زبان خارجی تاثیری شگرف در افزایش اعتماد به نفس دارد. فردی که می تواند به یک زبان خارجی حرف بزند، با افراد جدید آشنا می شود، به محیط هایی می رود که قبلاً جرات نمی کرد به آنجا برود و خلاصه کارهایی را انجام می دهد که بدون دانستن آن زبان انجام نمی داد. حتی تحقیقاتی در یکی از دانشگاه های ایالات متحده آمریکا انجام شده که نشان می دهد افرادی که به یک زبان غیر از زبان مادری شان تسلط دارند از مهارت های حل مساله بیشتری برخورداند و در تصمیم گیری هایشان بهتر و کاراتر عمل می کنند. از همه این ها که بگذریم، کمتر کسی وجود دارد که تاثیر یادگیری یک زبان خارجی بر تقویت قدرت مغز انسان را رد کند. ثابت شده است که افرادی که به یک یا چند زبان خارجی مسلط هستند از هر دو نیمکره مغزشان استفاده می کتتد و کمتر از سایرین در معرض بیماری هایی مثل آلزایمر و زوال عقلی قرار دارند.

از طرف دیگر، امروزه دانستن زبان انگلیسی به عنوان یک زبان بین المللی، می تواند شانس شما را در پیدا کردن یک شغل مناسب افزایش دهد. در دنیایی که هر روز کوچکتر و کوچکتر می شود، یادگیری زبان انگلیسی و تسلط بر آن کلید موفقیت است. امروز و در این نوشته، ۴ نکته کلیدی موثر در کیفیت و سرعت یادگیری زبان انگلیسی را معرفی می کنم و ۶ نکته باقی مانده را  می توانید در قسمت دوم نکات کلیدی یادگیری زبان انگلیسی بخوانید.
یادگیری زبان انگلیسی : نکات کلیدی ۱ تا ۴

یادگیری زبان انگلیسی

من تضمین می کنم اگر نکاتی که در ادامه راجع به آنها حرف خواهم زد را در یادگیری زبان انگلیسی خود بکار بگیرید، موفقیت شما در یادگیری زبان انگلیسی تضمین شده خواهد بود. چه شما فردی هستید که هنوز یادگیری زبان انگلیسی را شروع نکرده اید و چه در میانه راه یادگیری زبان انگلیسی هستید، استفاده از این نکات کلیدی سرعت، دقت و عمق یادگیری شما را متحول خواهد ساخت.



:: بازدید از این مطلب : 5
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 13 دی 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : farshad

من پس از سالها که درگیر یادگیری زبان انگلیسی هستم و تمامی راه های موجود رو تقریبا امتحان کردم امروز راه حلی پیدا کردم که برای من معجزه آسا بوده. توی این مطلب قصد دارم شما را با این میانبر خوب آشنا کنم.

اول از همه باید بدانیم برای یادگیری هر زبانی نیاز به زمان و تلاش کافی داریم.

دوم باید بدانیم برای آموختن هر زبان جدید باید روی دومورد اصلی تمرکز کنیم که عبارت است از ورودی ها و خروجی ها. ورودی های زبانی ما عبارتند از چیزهایی که میخوانیم و یا میشنویم و خروجی های زبانی عبارتند از چیزهایی که مینویسیم و میگوییم. پس باید تعادل را در تلاش روی این چهار پایه حفظ کنید.

سوم باید عاشقانه و از سر علاقه با آموزش زبان برخورد کنید و نه از سر اجبار و یا هر چیز دیگری.

حالا روش پیشنهادی من به شرح زیر است:

یک: هر روز زبان بخوانید

اگر هرروز نمیتوانید زبان بخوانید پس اصلا نخوانید. حال منظور من از خواندن زبان انجام حداقل یکی از کارهایی است که در زیر شرح میدهم.

دو: تقریبا تمامی کتاب های آموزشی جامع و معروف در بازار به صورت خود آموز پیش میروند و معلم تنها راهنما و کمک است. پس یک کتاب خوب را انتخاب کنید. پیشنهاد من کتاب American English File - second edition است که بسیار روان است و گرافیک زیبایی هم دارد و جنس برگه های کتاب هم مناسب است. همچنین روی تمامی قابلیت های اصلی (Vocabulary ,Grammar, Writing ,Reading) به خوبی کار کرده است. همچنین از صفحه اول که شروع بکنید و پیش بروید به خوبی راهنمایی میشید برای مطالعه ی کل کتاب. همچنین یک کتاب کار بسیار خوب هم دارد.
این کتاب در ۷جلد به صورت سطح بندی از ابتدایی تا چیزی حدود نمره ی ۶ آیلتس را پشتیبانی میکند.
این کتاب در ۷جلد به صورت سطح بندی از ابتدایی تا چیزی حدود نمره ی ۶ آیلتس را پشتیبانی میکند.

سه: از جعبه لایتنر و فلش کارت استفاده کنید

این جعبه معجزه میکند. من روزانه ۱۵ لغت جدید را با این روش میخوانم. خودم رویه تکه کاغذ های مساوی لغات را مینویسم و با روش لایتنر پیش میروم.

فقط دقت کنید زبان انگلیسی را به زبان انگلیسی بخوانید. یعنی در فلش کارتتان فقط از زبان انگلیسی و تصاویر استفاده کنید و به هیچ وجه از کلمات فارسی استفاده نکنید.

از همان ابتدا تلفظ هر کلمه ای را هم زیر لغت بنویسید که اشتباه نخوانید.

اکثر لغات دارای حالات مختلف Noun, Verb, Adverb, Adjective هستند. روی فلش کارتتان حتما حالت های موجود از آن لغت را هم بیاورید.

در هر فلش کارت حتما یک یا چند مثال (جمله ای که از آن کلمه در آن استفاده شده است) هم بیاورید.

بسیاری از کلمات به صورت خاصی در زبان انگلیسی استفاده میشوند و معمولا ترکیبی هستند از لغات مثلا کلمه ی Postpone به صورت Postpone doing something مورد استفاده قرار میگیرد. پس این فرمول رو هم زیر کلمه بنویسید که توی ذهنتون بماند. زیرا در صحبت کردن روان تر میشوید و در نوشتن سرعتتان بسیار بالاتر میرود. و از همه اینها مهمتر درست تر کار میکنید.

چهار: براساس علاقه شخصی روی فیلم یا موزیک و یا هر دو تمرکز کنید. یعنی فیلم یا موزیک هایی به زبان انگلیسی ببینید یا بشنوید. فقط به شکلی که لذتش از بین نرود سعی کنید با زیر نویس انگلیسی فیلم را یک یا چندبار ببینید و یا یک یا چند بار متن آهنگ را بخوانید.

پنج: باری خودتان قانونی قرار دهید که مثلا یک روز درمیان یک پست از سایت Medium را بخوانید.

البته برای این کار پیشنهاد میکنم از نرم افزار یا سایت News in Levels هم بهره ببرید.

شش: به کلاس های بحث آزاد هفتگی بروید و با دیگران به صورت فعال صحبت کنید.


امیدوارم این پست که چکیده تجربیات چندین سال زبان خواندن من در موسسات مطرح ایران و یا معلمان خصوصی و غیره بود که تقریبا هیچ یک به اندازه خود آموزی من به کارم نیامد برایتان مفید باشد.

عالم عامل عاشق باشید



:: بازدید از این مطلب : 11
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 13 دی 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : farshad


نام نسیم طالب را در وب جستجو کنید.

نسیم طالب یکی از بزرگترین نویسندگان و نظریه پردازان معاصر در حوزه اقتصاد است که کتابهایش (از جمله قوی سیاه) شهرت جهانی دارند و در وال استریت و بسیاری از مراکز بزرگ اقتصادی جهان سخنرانی دارد و دستمزد سخنرانی او در هر ساعت چند ده‌هزار هزار دلار است.
گام اول: نقش کلمات در مکالمه به زبان انگلیسی یا هر زبان دیگر

به هر حال بدون شناخت کلمات نمی‌توان به زبان دیگری حرف زد! اما اینجا آن قانون معروف ۸۰-۲۰ وجود دارد. با ۲۰٪ تلاش نسبت به حرفه‌ای ترین کسانی که به زبان خارجی مسلط هستند، می‌توانیم ۸۰٪ توانمندی آنها را کسب نماییم. پیشنهاد من قبل از هر کاری، مراجعه به لیست ۱۰۰۰ کلمه‌ی پرکاربرد زبان انگلیسی است.

فایل PDF هزار کلمه پرکاربرد در آموزش زبان انگلیسی را می‌توانید از طریق لینک زیر دانلود کنید:

هزار کلمه که در زبان انگلیسی بیش از سایر کلمات کاربرد دارند

یک سوم کل نوشته‌های انگلیسی جهان فقط با همان ۲۵ کلمه‌ی اول لیست اشغال شده است!

اگر ۱۰۰ کلمه‌ی اول را بدانید نیمی از کل متون انگلیسی جهان را می‌فهمید! و ۳۰۰ کلمه‌ی اول ۶۵٪ از کل نوشته‌های مکتوب زبان انگلیسی را به خود اختصاص می‌دهند.

پیشنهاد می‌کنم ترجمه‌ی تک تک این لغت‌ها را پیدا کنید و به تدریج آنها را حفظ کنید.

اگر لیست هزار کلمه‌ای فوق، به نظر شما ابتدایی و ساده‌ است و یک لیست حرفه‌ای تر را برای یادگیری زبان انگلیسی ترجیح می‌دهید، پیشنهاد می‌کنم لیست زیر را دانلود و مطالعه کنید:

سه هزار کلمه پرکاربرد انگلیسی (به تفکیک گفتاری – نوشتاری)

در این لیست، کنار هر کلمه، علامتهای S1 و S2 وS3 و W1 و W2 و W3 را مشاهده می‌کنید. S اول کلمه Spoken و مربوط به میزان استفاده در زبان انگلیسی شفاهی است و W مربوط به کلمه Written و مربوط به میزان استفاده در زبان انگلیسی مکتوب است. بنابراین مثلاً S1 در کنار یک کلمه، یعنی این کلمه در هزار کلمه پرکاربرد زبان انگلیسی است و W2 در کنار یک کلمه، یعنی آن کلمه از نظر کاربرد مکتوب در زبان انگلیسی، رتبه‌ای بین هزار و دو هزار دارد.
گام دوم: یادگیری زبان انگلیسی از طریق دفتر خاطرات روزانه

یکی از مشکلاتی که در آموزش زبان انگلیسی و سایر زبانها به شکل رسمی وجود دارد این است که نخستین درسهای آموزش زبان انگلیسی در اکثر کتابها با مراجعه به فرودگاه و هتل و تاکسی و پاس کنترل و … آغاز می‌شود.

این درحالی است که ما به ندرت به این مکالمات نیاز داریم. به همین دلیل، این مکالمات خیلی زود به فراموشی سپرده می‌شوند.

اگر گام اول را انجام داده‌اید (حالا نمی‌گویم هر هزار کلمه اما لااقل ۳۰۰ کلمه‌ی اول را حفظ هستید) هر روز یک پاراگراف گزارش کار روزانه‌ی خودتان را به زبان انگلیسی بنویسید.

اینکه از صبح چه کار کرده‌اید. کجا رفته‌اید. چه اتفاق‌های خوب یا بدی افتاده و …

هر جا هم که لغت خاصی را نمی‌دانستید آن را فارسی بنویسید. مثلاً میخواهید بنویسید فکر می‌کنم خیلی بی‌ادب بودم… اما معادلی برای بی ادب نمی‌شناسید. بنویسید:

بی ادب I think I was so

شاید به نظرتان این کار مسخره باشد. اما اثر مهمی دارد:



:: بازدید از این مطلب : 5
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 10 دی 1397 | نظرات ()